Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Home Boerderij Omgeving Beschikbaarheid Tarieven en data Contact Route Praktische tips Gastenboek Puzzels testpagina Gastenboek afgekeurd Links 

Praktische tips

Lokale tips

en startpunt bijzondere activiteiten:* Plattelandswinkel en infocentrum't Huus met de Belle te Echten;* Info Ruinen e.o. te Ruinen;* Tip De WoldenToeristisch informatiepunt De Wolden;* Café-restaurant Boschzicht te Echten; * Vakantiepark Westerbergen te Echten; * Speelstad Oranje te Oranje;* Golfclub Martensplek nabij Hoogeveen;* Kado- en life-stylewinkel de Landgoedwinckel te Echten;* Retroscooter te Echten;* Solextoer vanuit Ruinen;* Kindvriendelijke restaurants in de buurt;* Meest bezochte restaurants;* Verkeerspark te Asssen;* Meer zwembaden in Drenthe;* Musea en heel veel meer!

- Boodschappen.Deze kunt u o.a. doen in Hoogeveen en in Ruinen. Bij het vakantieoord Westerbergen aan de andere kant van Echten is een kampwinkel met wisselende openingstijden, afhankelijk van het seizoen, maar tussen de middag meestal gesloten. Tel. 0528-251224 of klik hier. N.B. ook op zondagen geopend!- Fietsen.Fietsen kunt u huren bij vakantieoord Westerbergen (eerst even bellen, tel 0528-251224, om de verhuurtijden te horen) en de firma Vredenburg in Ruinen Tel. 0522-471277.- Folders/toeristische attracties.In de woonkamer in het kastje tussen de ramen liggen allerlei folders met informatie over toeristische attracties. Meer (actuele) informatie: 't Huus met de Belle op de Echtense Brink, Info Ruinen en/of VVV Hoogeveen.- Handdoeken, linnengoed etc.Om praktische redenen is het voor ons niet mogelijk u linnengoed en keukendoeken ter beschikking te stellen. Er zijn 11 bedden met kussens en dekens en twee kinderledikanten.- Was- en afwasmachine zijn beide aanwezig, 1 in de keuken en 1 onder de trap met de beschrijving van de meest gebruikelijke programma’s erop.- Zwembaden.In de Wijk, Ruinen en in Zuidwolde zijn openluchtzwembaden. Deze zijn alleen in de zomermaanden geopend. Het zwem-seizoen 2011 liep van 1 mei tot 3 september. In 2012 hetzelfde? In Hoogeveen is er het zwembad De Dolfijn, overdekt en het gehele jaar geopend. Op bepaalde tijden kunt u zwemmen bij vakantieoord Westerbergen aan de andere kant van Echten (tel. 0528-251224). Bovendien is er bij Hoogeveen een grote recreatievijver: Schoonhoven. Daar is inmiddels ontzettend veel meer te doen dan alleen maar zwemmen. Tenslotte hebben wijzelf ook goede ervaringen met Het Blauwe Meer nabij Dwingeloo (digitale route), een mooi gebied om te zwemmen en te wandelen. Tegenwoordig is er hier veel meer te doen. Mooie foto's hieronder.

route

gastenboek

route

Praktische Tips

Home

lBergakkers 1 7932 PE Echten gem. de Wolden

Te huur: 11-persoonsvakantieboerderijmet 5 slaapkamers,zuidwest Drenthe


http://www.magix.com